Weerbaarheidstraining voor vrouwen.

Deze was in februari volledig volgeboekt, maar hij wordt herhaald*!

* Momenteel ben ik aan het kijken of we hem in de zomer opnieuw kunnen geven, hetzij in Wijnjewoude, hetzij in Gorredijk. Neem vooral contact op als je interesse hebt!

Een greep uit de recensies:

"Heel leerzaam en bruikbaar en ook nog leuk en speels", "Super!, wellicht uitbreiding van de doelgroep: mannen en kinderen", "Super leuke training!, veel geleerd!", "Goede opbouw van de training, mooie introductie van de training", "Heel leuke, leerzame les", "Zeer goed, ook voor vrouwen met trauma"

Wat bieden wij?

Bootcamp

Maak kennis met onze bootcamp training, de eerste les is gewoon gratis. Mocht je daarna toch nog twijfelen, kom dan gewoon zonder kosten nog een keertje.

Hierna betaal je 5 euro per les, of je koopt een 10-rittenkaart voor 45 euro.

Mudrun

Ga nog verder en push jezelf tot het uiterste door samen met het bootcamp team een keertje mee te doen aan een recreatieve mudrun.

Op 1 september 2024 zal een deel van ons team meedoen aan de Ruigste Run in Sappemeer.

Ben jij er ook bij? Kijk eens op https://www.ruigsterun.nl/

En jij? Blijf je op de bank zitten of maak je wekelijks een uurtje vrij om weer fit te worden?
Hardlopen

Niet iedereen vindt het leuk, dus tijdens de bootcamp training doen we het niet.
Maar voor de liefhebbers in de bootcamp groep die het wél graag willen, doen we wat extra. Met hen lopen we bijvoorbeeld samen na afloop van de bootcamp training nog even een rondje van een klein half uurtje waarbij hardlopen afgewisseld wordt met wandelen (intervaltraining). Hardlopen is hiermee zelfs voor de beginners onder ons goed te doen en vol te houden.

Voor de échte liefhebbers lopen we op een zaterdagochtend nog wel eens een rondje over de Duurswouderheide, waar verhard en onverhard terrein mooi gecombineerd kan worden en je kunt genieten van de rust om je heen terwijl je toch lekker aan je conditie en hardlooptechniek werkt.

Er is altijd wel een reden om niet te sporten: te druk, te moe, te koud, te warm, te saai, te duur…
Maar er is ook een oplossing om wel te sporten: maak er een routine van. Met slechts een uurtje per week kan je al veel verschil maken voor je gezondheid, je welzijn en je zelfbeeld. Over het algemeen is de eerste stap altijd het lastigst, mensen zien er vaak tegen op om de deur uit te gaan maar zijn na afloop altijd blij dat ze tóch gegaan zijn. Onze leuke en gezellige groep deelnemers maakt de training ook superleuk natuurlijk!
Dus laat je niet weerhouden door excuses, maar laat je motiveren door resultaten.

Kom van de bank af en neem die stap!

Zorg voor jezelf, geniet!

Blijf sterk!

Wij zijn van mening dat jouw leeftijd geen belemmering hoeft te zijn om fit en vitaal te blijven, het is échter wel belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen. Dat doe je o.a. door verantwoord te eten en te drinken, dagelijks actief te zijn en voldoende te slapen.